NL Selecteer
Universele onderdelen/accessoires

Help modelcode vinden
Vul hier uw modelcode of onderdeelnummer in en bestel direct het gewenste Samsung onderdeel
Onderdelen Inbouwapparatuur Samsung bestellen

Meer dan 300.000 onderdelen beschikbaar

Wij hebben meer dan 300.000 originele Samsung onderdelen beschikbaar. Met de modelcode vindt u het passend onderdeel voor uw apparaat


Meer dan 300.000 originele parts voor een scherpe prijs

In onze webshop kunt u terecht voor originele onderdelen van diverse elektrische Samsung apparaten in wit- en bruingoed. In ons magazijn in Arnhem hebben wij een ruime voorraad en vanuit daar versturen we onderdelen aan groothandels in Europa en de rest van de wereld. Als geautoriseerd distributeur, krijgen wij direct geleverd vanuit het Samsung magazijn. Dit zorgt ervoor dat wij dagelijks verzenden, onze prijzen scherp zijn en wij u garanderen van 100% originele onderdelen. De productgroepen waarvan wij originele onderdelen voeren zijn:

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste onderdeel voor uw apparaat? De Supportdesk helpt u graag de juiste bestelling te plaatsen en geeft u telefonisch advies. Tevens kunt u met onze SupportDesk communiceren via Whatsapp of via e-mail. Onze medewerkers doen hun uiterste best u zo snel mogelijk te woord te staan.

 

Samsung apparaat laten repareren?

U heeft het juiste onderdeel gevonden voor uw apparaat en bent u benieuwd wie uw Samsung apparaat kan repareren? Bij geautoriseerde Samsung reparateurs ServiLux of CE-Repair kunt u uw reparatie direct online aanmelden en een reparatieafspraak maken om een repair professional langs te laten komen.

 

Op zoek naar onderdelen voor Samsung smartphone/tablet?

Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw Samsung smartphone of tablet, kunnen wij u ook verder helpen. Op onze webwinkel Mobileparts.shop bieden wij een ruim assortiment aan accessoires en onderdelen voor smartphones van Samsung en van Huawei, Sony en LG. Met Mobileparts.shop bieden wij een totaalpakket aan voor de mobile repair professional. In deze gespecialiseerde webwinkel vindt u tevens een volledig assortiment onderdelen voor alle iPhone & iPad modellen en leveren wij een selectie van de beste repair tools en meest populaire smartphone accessoires. Met Mobileparts.shop beleveren wij vol trots inmiddels meer dan 1000 mobile repair professionals in binnen- en buitenland!

 

 

Wenst u advies bij het bestellen van uw onderdelen?

Als u hulp nodig heeft om het juiste onderdeel te bepalen, dan helpen wij u daarbij. Probeert u wel van tevoren de modelcode of het typenummer te vinden van uw Samsung inbouwapparaat. Nadat u het modelnummer of typenummer heeft gevonden, neemt u contact op met de klantenservice. Samen met een medewerker komt u met zijn of haar hulp bij het juiste onderdeel.
Supportdesk
Geautoriseerd Samsung partner
 
Snelle levering, gratis verzending bij een order minimum van €100,-
 
Alle 300.000 onderdelen, 100% origineel
 
Levering vanuit Nederland
Betaalmogelijkheden
  • paypal
  • afterpay
  • americanexpress
  • visa
  • mistercash
  • mastercard
  • ideal
  • banktransfer
Verzendmogelijkheden
  • postnl
  • ups