NL Selecteer
Universele onderdelen/accessoires

Help modelcode vinden
Vul hier uw modelcode of onderdeelnummer in en bestel direct het gewenste Samsung onderdeel
Onderdelen Inbouwapparatuur Samsung bestellen

Geautoriseerd Samsung distributeur

Samsungonderdelen.com is SAMSUNG Premium Support Partner. Wij distribueren en verkopen originele Samsung onderdelen aan particulieren en zakelijke klanten. Meer over ons


Specialist in originele Samsung onderdelen voor witgoed en bruingoed

Via onze webshop Samsungonderdelen.com helpen wij jaarlijks vele duizenden consumenten bij het vinden van het juiste Samsung onderdeel voor hun witgoed en bruingoed. Naast vele consumenten maken inmiddels ook duizenden repair shops in binnen- en buitenland gebruik van onze onderdelenservice. Met oog op persoonlijke aandacht, bieden wij een compleet aanbod aan originele onderdelen voor Samsung koelkasten, televisies, wasdrogers stofzuigers, magnetrons, en wasmachines. Dat maakt het dat zowel B2B-klanten als eindgebruikers zeer tevreden zijn over onze dienstverlening en hun weg naar onze specialistische webshop steeds weer weten te vinden.

 

Samsungonderdelen.com: uw exclusieve Authorized Samsung Distributor

Alle onderdelen die u op onze webwinkel bestelt zijn 100% origineel. Dat komt omdat wij als exclusief Authorized Samsung Distributor, direct geleverd krijgen vanuit het Samsung magazijn. Alle 300.000 beschikbare Samsung onderdelen zijn bij ons eenvoudig online te bestellen, voor een eerlijke prijs. Bestellen doet u op onze webshop aan de hand van de modelcode van uw apparaat. Wanneer u de modelcode in de bovenstaande grijze balk ingeeft, kunt u eenvoudig het gewenste onderdeel vanuit de klikbare technische tekening van uw apparaat bestellen. Bestelt u voor 19.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden binnen Nederland, mits het gekozen onderdeel op voorraad is. Weet u niet waar de modelcode van uw apparaat te vinden is? Onze SupportDesk ondersteunt u graag bij het vinden van de unieke modelcode en bij het plaatsen van uw bestelling.

 

Wie is 2Service?

In 2011 heeft 2Service als geautoriseerd distributiepartner de webshop Samsungonderdelen.com geïnitieerd voor de verkoop van originele Samsung onderdelen voor wit- en bruingoed. Daarnaast is 2Service ook totaalleverancier voor mobile repair professionals en worden via de webshop Mobileparts.shop originele onderdelen van Samsung smartphones en tablets verkocht. Naast originele onderdelen van Samsung, vindt u hier ook smartphone- en tabletonderdelen voor iPhone & iPad en voeren wij merken zoals Huawei, Sony en LG.

 

 

Wenst u advies bij het bestellen van uw onderdelen?

Als u hulp nodig heeft om het juiste onderdeel te bepalen, dan helpen wij u daarbij. Probeert u wel van tevoren de modelcode of het typenummer te vinden van uw Samsung inbouwapparaat. Nadat u het modelnummer of typenummer heeft gevonden, neemt u contact op met de klantenservice. Samen met een medewerker komt u met zijn of haar hulp bij het juiste onderdeel.
Supportdesk
Geautoriseerd Samsung partner
 
Snelle levering, gratis verzending bij een order minimum van €100,-
 
Alle 300.000 onderdelen, 100% origineel
 
Levering vanuit Nederland
Betaalmogelijkheden
  • paypal
  • afterpay
  • americanexpress
  • visa
  • mistercash
  • mastercard
  • ideal
  • banktransfer
Verzendmogelijkheden
  • postnl
  • ups